U bent niet ingelogd!

Menu 
Palmares


2017-2018
Competitie eindstand: 6e


2016-2017
Competitie eindstand: 6e


2015-2016
Competitie eindstand: 6e


2014-2015
Competitie eindstand: 4e


2013-2014
Competitie eindstand: 4e
15 augustus 2013 Tornooi Robur Moerzeke - Eindstand: 9e plaats


2012-2013
Competitie eindstand: 4e
22 juni 2012 Nacompetitie - Eindstand: 1e plaats Poule B
15 augustus 2012 Tornooi Robur Moerzeke - Eindstand: 6e plaats


2011-2012
Competitie eindstand: 8e
16 juli 2011 Mystic Cup - Eindstand: 3e plaats
15 augustus 2011 KFC Robur Moerzeke - Eindstand: 3e plaats


2010-2011
Competitie eindstand: 11e


2009-2010
Competitie eindstand: 9e
15 augustus 2009 KFC Robur Moerzeke - Eindstand: 6e plaats


2008-2009
Competitie eindstand: 6e


2007-2008
Competitie eindstand: 10e


2006-2007
Competitie eindstand: 12e
2 juni 2007 Internationaal Tornooi Hamme - Eindstand: 78e plaats


2005-2006
Competitie eindstand: 3e
14 augustus 2005 St. Helena Cup - Eindstand 1e plaats
2 juni 2006 Internationaal Tornooi Hamme - Eindstand: 25e plaats


2004-2005
Competitie eindstand: 13e


2003-2004
Competitie eindstand: 11e
Eurocup - Eindstand: 4e plaats
29 mei 2004 Internationaal Tornooi Hamme - Eindstand: 27e plaats
26/27 juni 2004 Tornooi P. Vertentenstraat - Hamme - Eindstand: 11e plaats


2002-2003
Competitie eindstand: onbekend